2014. okt 03. 20:17  

Tagfelvétel

írta: danialves
Tagfelvétel

Ismét itt a lehetőség, hogy mindenkinek egy régi álma válhasson valóra, és csatlakozzon inkompetens, hiteltelen és autonómiáját feladott szerkesztőségünkhöz, akik erőltetetten próbálnak lehúzni mindent a címben, a bevezetésben és a szövegben. Viszont egyelőre még ne töltsön el mindenkit a remény, hogy nemsokára ilyen remek emberek társaságában élvezheti a forgalmazóktól kapott kenőpénzt, ugyanis lenne néhány kritériumunk a leendő tagok felé:

- Először is, olyanokat várunk, akik nem csak mennyiségileg, hanem minőségileg is hozzá tudnak tenni a bloghoz. Értem ez alatt nemcsak az olyan alapvető követelményeket, hogy a jelentkező tudjon értelmes magyar mondatokat megfogalmazni és értsen a filmekhez, hanem azt is, hogy legyen valami olyan fétise, "szakterülete", amellyel ki tudja egészíteni a jelenlegi csapatot. Tehát ha az évi 30 legnagyobb durranást nézed csak meg, akkor köszi, arra vagyunk elegen, de ha éjt-nappallá téve foglalkozol a sorozatokkal, a 90-es évek vígjátékaival vagy a 60-as évek found footage romantikus akciófilmjeivel, akkor várunk szeretettel. Elsőnek tehát egy olyan írást kérnénk referenciaként, amely ezt prezentálja.

- Másodsorban azért szükség van arra is, hogy az illető mennyiségileg hozzátegyen a bloghoz, azaz legyen aktív. Sok esetben tapasztaltuk már, hogy ez jelentkezőinknél csak ígéretekben vagy utólagos visszakozásban manifesztálódik, úgyhogy a következőt szeretnék kérni attól, aki úgy gondolja, képes teljesíteni ezt a kritériumot, és ír nekünk: küldje el az összes általa idén látott film címét. (Ha Imdb-n vagy máshol vezeted ezt, akkor remélhetőleg ez még nagy munka sem lesz.)

- Harmadikként pedig szeretnénk kérni egy kritikát a Demolitionről.

- (Negyedikként esetleg megemlítheted, hogy lakóhely és ráérés szempontjából mennyire tudnál eljutni sajtóvetítésekre és az itthoni filmfesztiválokra.)

A leveleket pedig szokás szerint a smokingbarrelsinfo[kukac]gmail[pont]com email-címre várjuk. Természetesen ha valakinek van korábbi munkássága, esetleg több kritikát küldene, az feltétlenül tegye ezt meg. Mi is sokkal jobban tudunk ítélni, ha látunk jobb és gyengébb írásokat is a delikvenstől, mintha azt kellene feltételeznünk, hogy élete legjobb kritikáját küldte el, amelyet soha nem tud majd megismételni.

Úgyhogy várjuk a jelentkezőket, és igyekszünk majd mindenkinek mihamarabb visszajelezni.

Szólj hozzá