Megint kérdőív
2014. október 02. írta: danialves

Megint kérdőív

Ismét eltelt fél év, itt az idő, hogy ismét meginterjúvoljunk titeket egy rövid kérdőívvel. Sokat segítene, ha rászánnátok néhány percet a kitöltésére, de nemcsak nekünk, hanem nektek is, hiszen ezen keresztül igyekszünk az olvasók igényeire szabni a blogot. És hogy ez ne csak üres ígérgetés legyen, horrorkritikusunk például az előző ilyen felmérés nyomán lett, de például az ajánlódobozon vagy a hét filmjén keresztül próbálunk gondolni azokra is, akik premier után is szeretnének képben lenni a filmekkel. (De kívánságlista is olvasói kérésre született, igaz, nem ennek keretében.) Illetve mivel a legutóbbi ilyen alkalmat jelentős mennyiségű ember a trollkodásra használta fel, rájuk is szerettünk volna tekintettel lenni egy-egy válasszal. Előre is köszönjük és hajrá!

KATT IDE

A bejegyzés trackback címe:

https://smokingbarrels.blog.hu/api/trackback/id/tr56754169

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

danialves · http://smokingbarrels.blog.hu 2014.10.03. 19:54:47

@lisztes: <rövidítésnáci>*tl, df (too long, didn't fill) </rövidítésnáci>

Amúgy van egy ember, aki nálad talált ránk, képzelem mekkora öröm lehetett neki, amikor végre talált egy sokkal jobb filmes blogot. ;)

danialves · http://smokingbarrels.blog.hu 2014.10.03. 20:59:46

@Werewolfrulez: Szüleid biztos így szerették volna, hogy megtudd, de úgy gondoltuk, hogy most már elég idős vagy ahhoz, hogy elmondjuk az igazságot.

danialves · http://smokingbarrels.blog.hu 2014.10.03. 21:53:56

@Werewolfrulez: Mármint "*biztos NEM így"
Mindegy, már ketten is jelezték, hogy legyen több horror, szal munkára :P
süti beállítások módosítása